Šampion prejak za Dragića, podiže ritam kad je najbitnije!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 23:16

Šampion prejak za Dragića, podiže ritam kad je najbitnije!

Toronto Reptorsi sve bolji.

Toronto je slavio protiv Majamija, konkurenta za visok plasman na Istoku, bilo je 107:103 nakon neizvesne završnice.

Šampionski tim Reptorsa je imao i dvocifrenu prednost tokom utakmice, ali je Majami preokrenuo početkom poslednje deonice sa 92:89.

Toronto je krenuo nakon toga u seriju od 9:0 nakon čega više nije gubio prednost, a Dragić je jedino uspeo da svede svoj tim na poen zaostatka sa slobodnih bacanja, ali je promašio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << drugo pa je propala šansa.

Fren van Vlit sa 36 poena je bio najefikasniji danas, njegov rekord karijere, pogodio je sedam trojki. Sijakam je imao 22, Ibaka 15. Kod poraženih Dragić najbolji sa 25 poena, odlični Olinik 17.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.