Šampion Evrope ipak prejak za orliće

Izvor: Mondo, 05.Maj.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion Evrope ipak prejak za "orliće"

Talentovani štoper Sitija doneo pobedu kadetima "furije".

Poraz na startu turnira!

Kadetska reprezentacija Srbije poražena je u prvom kolu Evropskog prvenstva u Engleskoj od vršnjaka (U17) iz Španije, branioca titule, golom u 68. minutu - 1:0 (0:0).

Dobro su se držali izabranici Ivana Jevića ovog popodneva na "Pireli stadionu" u Bartonu, međutim 12 minuta pre kraja talentovani štoper Sitija, Erik Garsija, postigao je gol za pobedu glavnog favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za šampionski pehar.

Zanimljivo je da su od početka meča čak trojica igrača "građana" bila na terenu pošto je za Španiju igrao i Tuazi, a za Srbiju mladi Ivan Ilić, koji je na pozajmici u Zvezdi, dok je sa klupe meč posmatrao i Dionku. Ipak, Ilić je iz igre morao već posle 18 minuta igre zbog povrede, pa ga je zamenio Đorđe Jovanović iz Brodarca.

U istoj grupi Holandija je lako pobedila Nemce (3:0) koji su upravo naš sledeći rival u utorak od 13 časova. Dalje idu dve ekipe...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.