Sampdorija pobedila Veronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampdorija pobedila Veronu

Fudbaleri Sampdorije savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu Verone sa 3:1 i ponovo preuzeli četvrto mesto na tabeli italijanske Serije A.

Ekipa Siniše Mihajlovića ne posustaje, a novim uspehom potvrdila je da s pravom računa na gornji deo prvenstvene tabele, sada već i na treću poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Gosti iz Đenove zasluženo su osvojili bodove, iako im je posao znatno olakšan kada je defanzivac Verone Rafael Markez zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << crveni karton već u 26. minutu.

Brojčanu prednost umeli su da iskoriste u drugom poluvremenu, kada su sa dva pogotka obezbedili šestu pobedu ove sezone, dok je Verona šestim porazom ostala na tri boda iznad zone ispadanja.

Srpski defanzivac u timu Sampdorije Nenad Krstičić ušao je u igru u 55. minutu.

Kijevo bolji od Kaljarija

Fudbaleri Kijeva pobedili su večeras na gostovanju ekipu Kaljarija sa 2:0 u 14. kolu Serije A.

Kijevo je pitanje pobednika rešio na samom početku meča. Gosti su poveli u četvrtom minutu golom Rikarda Međiorinija, dok je na 2:0 samo pet minuta kasnije povisio Alberto Poloski.

Rezultati 14. kola:

Verona - Sampdorija 1:3 (Toni 37 - Eder 28. penal, Čuka 57, Gabjadini 62)

Kaljari - Kjevo 0:2 (Međorini 3, Paloski 9)

Odigrano juče: Inter - Udineze 1:2, Đenova - Milan 1:0, Parma - Lacio 1:2, Atalanta - Ćezena 3:2, Napoli - Empoli 2:2.

Odigrano u subotu: Roma - Sasuolo 2:2, Torino - Palermo 2:2.

Odigrano u petak: Fiorentina - Juventus 0:0.

Tabela: Juventus 35 bodova, Roma 32, Đenova 26 , Sampdorija 25, Napoli 24, Lacio 23, Milan i Udineze po 21, Fiorentina 20, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.