Sampaoli presekao - Iguain precrtan!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampaoli presekao - Iguain precrtan!

Novi selektor Argentine sproveo radikalne izmene pred svoj debi u zvaničnim utakmicama...

Vreme testova je završeno, kucnuo je čas da se preseče i Horhe Sampaoli je to učinio. Prve promene jasno su vidljive. Novi selektor Aegentine za zvaničnu premijeru protiv Urugvaja, a onda i meč protiv Vencuele nije pozvao jednu od najvećih zvezda Gaučosa, napadača Juventusa Gonzala Iguaina. 

Pored nezamenljivog Lionela Mesije napadačku petorku čine Paulo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dibala, Mauro Ikardi, Serhio Aguero i Hoakin Korea iz Sevilje.

Značajnijih izmena u ostalim linijima tima nema, ali ne znači da ih neće biti, jer Sampaoli je spisak saopštio pre nego što se pročula vest da je novi igrač Milana Lukas Bilja teže povređen i da će verovatno odsustvovati čitavih mesec dana. Očekuje se da uskoro bude saopšteno imene zamene...

Podsetimo, Sampaoli je do sada vodio dva prijateljska meča. Savladao je Brazil sa 1:0 i Singapur sa 6:0, u meču koja će ostati upamćen po tome što je Argentina igrala u formaciji 2-4-4.

Gaučosi ne stoje najbolje kada su u pitanju južnoameričke kvalifikacije za Mundijal, tako da su im naredna dva susreta od krucijalnog značaja. Protiv Urugvaja u gostima igraju 1. septembra, a pet dana kasnije dolazi im Venecuela...

CONMEBOL - KVALIFIKACIJE ZA SP 2018

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.