Samo tri kluba iz Superlige, za sada, imaju evrolicencu

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo tri kluba iz Superlige, za sada, imaju evrolicencu

Nezvanične informacije.

Fudbalski klubovi Voždovac, Napredak i Čukarički do sada su jedino prošli evro licenciranje bez ikakvih problema, preneo je Žurnal.

Ovaj izbor nije čudan u prvu ruku, pošto se radi o klubovima koji i više nego odlično posluju poslednjih godina na domaćoj sceni.

Prema navodima, licencu bi već do kraja nedelje trebalo da dobije i Vojvodina, a odmah posle nje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda i Partizan.

Najkritičnija je situacija u Nišu i Lučanima, pošto nijedan od klubova ne zadovoljavaju dva kriterijuma – finansijski i infastrukturni. Radnički je dobio rok da do 10. maja dostavi dokaze o isplati dela dugovanja, a situacija nije bolja ni u Lučanima.

Zanimljivo da je čak 12 klubova, u predviđenom roku, dostavilo zahteve za izdavanje licence za učešće u evropskim takmičenjima. Jednu od najčistijih situacija na zahtevnom finansijskom planu imaju Javor Matis i Spartak Ždrepčeva krv.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.