Samo jedan igrač može da naudi Đokoviću i Nadalu

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 15:56

"Samo jedan igrač može da naudi Đokoviću i Nadalu"

Bliži se drugi Grend slem u sezoni, Rolan Garos u Parizu, na kom će ponovo prvi favoriti biti Rafael Nadal i Novak Đoković.

Prošlogodišnji finalisti i prva dva igrača na ATP rang listi sa razlogom se očekuju da odu do samog kraja, ali se "traži" čovek koji bi ih presekao na tom putu.

Bivši trener Dominika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tima, Ginter Bresnik, veruje da je upravo Austrijanac najveći izazov za Španca i Srbina.

"Dominik je najveći znak pitanja. Znam da je fizički u top formi. Ostalo je potpuna nepoznanica", rekao je Bresnik.

"U poslednjih pet godina on je bio broj dva na šljaci sa Đokovićem iza Nadala. Ako bude igrao u četvrtfinalu ili polufinala u Madridu ili Rimu, onda će 'utabati stazu'. Onda će biti pravi baš pred odlazak u Pariz".

Potom je zaključio:

"Za mene, Tim je jedini igrač koji stvarno može da naudi Nadalu i Đokoviću na Rolan Garosu", poručio je Bresnik.

Otvoreno prvenstvo Francuske na programu je od 24. maja do 13. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.