Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 21:08

Šalke pazari golmana za 8.000.000

"Tipovan" je Aleksander Švolov iz Frajburga...

Šalke nije u sjajnoj finansijskoj situaciji, dug kluba iznosi oko 200.000.000 evra, glavni finansijer Klemens Tenis povukao se, a sa njim će vrlo verovatno i Gasprom. Međutim novac za novog golmana moraće da se pronađe, tvrdi Bild.

Prema informacijama najtiraženijeg evropskog tabloida meta Rudara je čuvar mreže Frajburga Aleksander Švolov (28). Radi se o pouzdanom bundesligaškom golmanu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi posle odlaska njegovog imenjaka Nibela u Bajern trebalo da ponese Šalkeovu "jedinicu", a sve pošto je sudbina Ralfa Fermana neizvesna, odnosno nakon što mladi Markus Šubert nije oduševio kada je dobijao šansu.

Tim iz Gelzenkirhena platiće 8.000.000 evra obeštećenja Frajburgu.

Zbog ovog posla Šalke vrlo verovatno neće aktivirati klauzulu i otkupiti Žan Klera Todiboa od Barselone.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.