Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2010, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke noći na vrhu, derbi u Leverkuzenu

Premijerni meč 26. kola Bundeslige odigrali su Šalke i Štutgart u Gelzenkirhenu. Domaći su slavili sa 2:1 i bar na jedan dan preuzeli prvo mesto na tabeli. Bajern u subotu protiv Frajburga, Leverkuzen dan kasnije dočekuje Hamburg u derbiju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bundes: Šalke noći na vrhu

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2010

Šalke je posle 26 odigranih kola i tri vezane pobede konačno izbio na čelo nemačke Bundeslige. U Gelzenkirhenu, tim koji predvodi Feliks Magat, savladao je Štutgart sa 2:1, a golove su dali Edu i Kuranji, a za goste Taši.

Nastavak na Sportal.rs...

Bundes liga: Šalke 04 - Štutgart 2:1

Izvor: Glas javnosti, 13.Mar.2010, 13:46

BERLIN - U prvoj utskmici 26. kola prvenstva Nemačke sinoć su u Gelzenkirhenu fudbaleri domaćeg Šalkea 04 savladali tim Štutgarta sa 2:1. Ostali mečevi igraju se u danas i sutra...Subota, 13. marta: Borusija (Menhengladbah) - Volfzburg Majnc 05 - Keln Hanover 96 - Ajntraht (Frankfurt) Herta (Berlin)...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.