Šalke kao vreća za udaranje u Bundesligi... (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2021, 21:31

Šalke kao vreća za udaranje u Bundesligi... (video)

Ništa novo ni na početku nove godine - novi poraz Šalkea, iako je ponovo promenio trenera i doveo Švajcarca Kristijana Grosa.

Iako još nije ni polovina sezone, izgleda da već imamo jednog putnika u ''Cvajtu'', a kako sada stoje stvari, to će biti Šalke, mada ni Majnc ne stoji mnogo bolje.

Šalke je danas u okviru 14. kola gostovao u Berlinu, gde je poražen od domaće Herte sa ubedljivih 3:0. Ovo je ekipi iz Gelzenkirhena već deseti poraz od početka sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima uz to četiri remija, bez ijedne pobede, dok je Herta upisala četvrti trijumf.

Na vodeći gol Herte čekalo se do 36. minuta, kada je Mateo Genduzi sa petnaestak metara pogodio mrežu gostiju.

Prednost je duplirao Kordoba, početkom drugog poluvremena, posle brze akcije kroz sredinu i asistencije Daride.

Još jednu asistenciju Darida je upisao i u 80. minutu, kada je Pjontek bio strelac i postavio konačnih 3:0. U finišu meča Pjontek je još jednom zatresao mrežu, ali taj gol nije priznat zbog ofsajda.

Dodajmo još i da je srpski defanzivac Matija Nastasić odigrao ceo meč u poraženoj ekipi.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.