Šalju ga u Madrid, on hoće u Barsu!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalju ga u Madrid, on hoće u Barsu!

Ponovo aktuelna priča.

Anhel Di Marija sedi na klupi Pari sen Žermena, pa što onda ne bi pre pristao da bude rezerva u Barseloni?

Ovakvu priču lansirali su danas francuski, ali i katalonski mediji, koji tvrde da Di Marija ponovo želi u Barsu, zbog svog odnosa sa Lionelom Mesijem.

Di Marija će najverovatnije biti prodat, nije se naigrao ove sezone, naročito u ključnim utakmicama, a posebno je revoltiran zbog činjenice da je čitav meč protiv Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Madridu presedeo na klupi.

Zanimljivo, Di Mariju želi i Atletiko Madrid, koji u njemu vidi polivaletnog igrača koji bi mogao da pokrije nedostatak u igri, ukoliko Antoan Grizman pređe u Barselonu.

Međutim, Di Marijina želja je jasna, ako se vraća u Španiju, onda bi voleo samo na Kamp nou.

Nema ništa protiv da bude u rotaciji, da šansu čeka sa klupe, što možda i nije loše rešenje ako se zna da će klub napustiti Pako Alkaser, Aleiš Vidal, Andre Gomeš i Đerar Delofeu, koji su praktično već otpisani.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.