Šaljivdžija Klop - Adrijan umislio da je Alison

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaljivdžija Klop - "Adrijan umislio da je Alison"

Na kraju greška Španca nije uticala toliko na konačan ishod.

Liverpul je nastavio sa maksimalnim učinkom na početku Premijer lige, ali je "redsima" zastala knedla u grlu kada su primili gol u 83. minutu. Deni Ings je iskoristio nesmotrenost golmana broj '2' kod "redsa" i smanjio prednost na 2:1.

Na kraju sve se dobro završilo, Liverpul je odneo ceo plena sa "Sent Merija".

Trener gostiju Jirgen Klop je dao svoj komentar kiksa svog golmana.

"Adrijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mora da je pomislio 'Igrao sam dobro kao Alison, tako da bi sada trebalo da napravim grešku kao i on što radi. Naravno, Alison je igrao sa povređenim člankom. Igrali smo dosta lopti nazad, drugi igrači moraju da preuzmu odgovornost za građenje igre", izjavio je nemački stručnjak.

Komentar u Klopovom maniru, uspeo je i da pohvali i da iskritikuje svog golmana u jednoj rečenici, ali nema sumnje da "redsi" neće zameriti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.