Salina poslednja poruka: Jako se plašim!

Izvor: Mondo, 23.Jan.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salina poslednja poruka: Jako se plašim!

Potraga za avionom u kom je bio argentinski fudbaler nastavljena jutros, ali prognoze nisu dobre.

Foto: Tanjug/AP/David Vincent, File

Potraga za avionom koji je u ponedeljak uveče nestao na letu iz Francuske u Veliku Britaniju nastavljena je u sredu čim je svanulo.

Avion u kom su bile tri osobe, uključujući argentinskog fudbalera Emilijana Salu koji je trebalo da se pridruži novima saigračima u Kardifu, izgubio je kontakt sa kontrolom letenja dok se nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iznad kanala Lamanš.

Pet aviona i dva spasilačka čamca pretraživala su u utorak više od hiljadu i po kvadratnih kilometara, pre nego što je potraga obustavljena zbog mraka. Potraga je trajala 15 sati, ali nisu nađeni tragovi aviona ili njegovih delova.

"Dva aviona su poletela i pretraživaće deo na kom mislimo da postoji najveća šansa da će nešto naći, bazirano na vremenskim uslovima u trenutku kada je avion nestao", navodi se u saopštenju lokalne policije objavljenom u sredu.

Sala je putovao u Kardif, gde je trebalo da se pridruži fudbalerima istoimenog kluba, u koji je prešao iz Nanta.

Njegov nestanak izazvao je šok, a britanski mediji počeli su da se bave reakcijama, ali i nagađanjima, poput toga da je Sala porodici pred poletanje rekao da se plaši i da avion izgleda kao da će da se raspadne.

Navodno postoji audio poruka na aplikaciji WhatsApp koju je Sala poslao prijateljima, a u kojoj navodi da je zabrinut stanjem aviona i da se jako plaši.

"Ako me ne budete čuli za sat i po, ne znam da li će poslati nekog da me traži, jer teško da će me naći. Ljudi, jako se plašim", navodno je bilo poslednje što je Sala rekao prijateljima.

Nažalost, prognoze nadležnih nisu dobre, ali nada i dalje postoji...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Salina poslednja poruka: Jako se plašim!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2019

Potraga za avionom u kom je bio argentinski fudbaler nastavljena jutros, ali prognoze nisu dobre...Potraga za avionom koji je u ponedeljak uveče nestao na letu iz Francuske u Veliku Britaniju nastavljena je u sredu čim je svanulo...Avion u kom su bile tri osobe, uključujući argentinskog fudbalera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.