Saldanjin transfer će biti najveći u istoriji srpskog fudbala

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 11:09

Saldanjin transfer će biti najveći u istoriji srpskog fudbala

Crno-beli su navodno odbili ponudu veću od 10 miliona evra.

Nekadašnji sportskidirektor Crvene zvezde i fudbalski menadžer Zoran Stojadinović misli da Partizan nije pogrešio što nije prodao Mateusa Saldanju u zimskom roku. Spominjalo se da ga žele Sevilja, Fenerbahče, Torino i brojni drugi klubovi. Stav rukovodstva bio je više nego jasan - igrač takvog kvaliteta potreban je u borbi za titulu. Iako je kako kažu blo i ponuda većih od 10 miliona evra.

Za "Informer" je Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stojadinović istakao da ga neće začuditi ako Saldanjin transfer bude najveći u istoriji srpskog fubala.

- Ako je Partizan za Saldanju zaista imao deset miliona evra na stolu, imaće ih i u junu. Velika je dobit što su zadržali takvog igrača. Bore se za titulu, imaju bod više od Zvezde, imaju dobru ekipu i neće odustati do kraja. Saldanja bi mogao mnogo da im donese. Gledajući kako cene igrača rastu, ne bi me čudilo da Saldanjin transfer na kraju bude najveći u istoriji srpskog fudbala - rekao je Stojadinović.

Koliko je koristan fudbaler pokazao je i na startu prolećnog dela sezone kada je pogodio za pobedu u Ivanjici.

- Od početka sam govorio da je Saldanja igrač koji pravi razliku. Komotno bi mogao da igra u nekom španskom klubu. Nije nivo Reala i Barselone, ali u bilo kojem prosečnom klubu iz Primere, mogao bi da bude jednako dobar kao u Srbiji. Bio mi je u Deportivu trener čuveni Arsenio Iglesijas i jedno vreme smo imali nekog klinca koji se gurao da igra. Davao je golove na 3:0 ili 4:0. Kad ga je trener sklonio, a mali se bunio, ovaj mu je objasnio da pravi špicevi daju ključne golove. Baš te ključne daje Saldanja. Mnogo puta je povukao ekipu, dao prvi gol ili kada je bilo gusto. Malo golova je dao koji nisu imali nikakav uticaj na rezultatistakao je Stojadinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.