Salcburgu ceo plen pred dolazak u Beograd

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salcburgu ceo plen pred dolazak u Beograd

Favorizovani Red Bul Salcburg u mešovitom sastavu bez većih problema je savladao Hartberg rezultatom 2:0 u premijernom meču četvrtog kola austrijske Bundeslige.

Tokom celog meča izabranici Marka Rozea su diktirali tempo, napravili su veći broj izglednijih šansi, a najbolju u prvom poluvremenu propustio je Smail Prevljak, koji se obrukao u nadoknadi vremena posle asistencije kapitena Andreasa Ulmera.

U nastavku meča internacionalac iz Bosne i Hercegovine postao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je heroj ‚Bikova‘ i iskupio se za neverovatan promašaj postigavši dva pogotka. Prvi put je mrežu novog člana elite zatresao u 49. minutu, posle asistencije Hanesa Volfa, koji je uposlio Prevljaka i kasnije za konačnih 2:0.

Tim trijumf Roze je nastavio seriju prvenstvenih mečeva kod kuće na kojima ne zna za poraz otkako je preuzeo ekipu iz Mocartovog grada. Na 21 meču pred domaćom publikom trener Salcburga ima 17 pobeda i četiri remija i 12 duela na kojima njegova ekipa nije primila gol.

Prevljak je proveo 75 minuta na terenu, dok su celu utakmicu za pobednički tim odigrali njegov sunarodnik Darko Todorović i Hrvat Marin Pongračić. Na drugoj strani, svih 90 minuta u igri proveo je slovenački fudbaler Rajko Rep.

Branilac titule na čelu tabele sada ima maksimalnih 12 bodova, dva više od drugoplasiranog Zankt Peltena. Hartberg je na sedmoj poziciji sa tri boda.

Fudbalere Salcburga naredni meč čeka već za tri dana, kada gostuju Crvenoj zvezdi u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona. Revanš se igra osam dana kasnije u Austriji.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.