Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021, 20:13

Salcburg – Gladbah, redovna linija: Ako ode Roze, stiže Marš

„Bundesliga logičan sledeći korak“, priznao Amerikanac

Linija Salcburg – Menhengladbah postaje, izgleda, redovna za fudbalske trenere.

Tim putem je leta 2019. prošao Marko Roze, koji je klupu austrijskog Red Bula zamenio klupom nemačkih Ždrebaca. I sa njima napravio dobre rezultate, igraće za koji dan i osminu finala Lige šampiona protiv Mančester Sitija.

A, lako bi moglo da se desi da leta 2021. istim pravcem, istim smerom, krene i Džesi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Marš. Naime, već je najavljeno da će Roze na kraju sezone napustiti Gladbah i špekuliše se da će mu nova adresa biti Dortmund.

Isto tako se špekuliše da će na upražnjenu klupu crno-belih doći Marš, američki trener koji sada vodi Salcburg.

Imam ugovor do 2022. Potpuno sam koncentrisan na klub u kojem sam, na tim koji vodim, pogotovo u ovom trenutku, u ovakvom takmičenju“, rekao je Marš. I ništa nije rekao. Uobičajenu frazu koja gotovo da ništa ne znači.

Ono što jeste rekao je bilo pre nedelju dana u magazinu Sportbazer.

Prirodan, logičan naredni korak za mene bi bila Bundesliga“, priznao je Džesi Marš.

Red Bul Salcburg će u četvrtak uveče igrati protiv Viljareala prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.