Salaški dobra u kvalifikacijama na 400 metara

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salaški dobra u kvalifikacijama na 400 metara

Trku u svojoj kvalifikacionoj grupi završila je na trećem mestu

Srpska atletičarka Tamara Salaški završila je trku na 400 metara kao trećeplasirana u svojoj kvalifikacionoj grupi i tako ostavila određene šanse da obezbedi poziciju u polufinalu. Doduše, one nisu velike, pošto nakon njene grupe ostaje još šest kvalifikacionih grupa.

Salaški je stazu istrčala za 52,70 sekundi i našla se odmah iza prvoplasirane Amerikanke Alison Feliks sa vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 51,24 i Ukrajinke Olge Zemljak, koja je imala šesnaest stotinki zaostatka.

U polufinale idu po dve najbolje plasirane atletičarke iz svih osam kvalifikacionih grupa, kao i osam trkačica sa najboljim vremenom.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.