Salami: Došao sam da budem kralj

Izvor: B92, 15.Jan.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salami: Došao sam da budem kralj

Centarfor reprezentacije Nigerije Fuad Gbolahan Salami stigao je u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom.

Snažni napadač odigrao je 11 mečeva za 'Super Orlove' i postigao jedan gol, a u Srbiju je stigao posle prijateljskog meča sa Obalom slonovače.

"Došao sam da budem kralj, znam sve o navijačima i istoriji kluba u koji dolazim", rekao je Salami.

Kao što je ranije najavljeno, Salami će , ukoliko sve bude u redu u petak na medicinskim pregledima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do kraja sezone igrati u redovima srpskog šampiona kao pozamljen igrač Vari Vulsa, s tim da će Zvezda imati mogućnost da ga otkupi po isteku pozajmice za 250.000 dolara.

Ukoliko se sve završi kako je planirano, Nigerijac će biti šesto pojačanje crveno-belih ove zime. Pre njega tim Nenada Lalatovića pojačali su desni bek kruševačkog Napretka Miloš Cvetković, bivši igrači kluba Aleksandar Luković i Dušan Anđelković, iskusni vezista Saša Stojanović, kao i napadač selekcije Antigve i Barbude Džošua Parker.

U među vremenu, u klub je stigla i treća tužba u samo nekoliko dana, pošto je Asanti Katoku dobio spor na sudu FIFA oko obeštećenje za Natanijela Asamou. Najpre se za naplatu zarađenog novca preko suda odlučio Robert Prosinečki, član najbolje generacije kluba, a zatim i trener prošlogodišnjeg šampionskog tima – Slaviša Stojanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIGERIJAC STIGAO U ZVEZDU: Bolji sam od Daude! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2015

Šampion Srbije je objavio da će Salami narednih šest meseci igrati na pozajmici..Fudbalski reprezentativac Nigerije Gbolahan Salami stigao je u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom...Šampion Srbije je ranije objavio da će Salami narednih šest meseci igrati na pozajmici, sa opcijom da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.