Salah je ljut i planira da ode sa Mundijala?!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah je ljut i planira da ode sa Mundijala?!

Egipatski mediji u sredu pišu o sukobu najboljeg igrača "faraona" i tamošnjeg saveza.

Mohamed Salah imao je sezonu za pamćenje, ali će njen kraj očigledno želeti da što pre zaboravi.

Posle povrede u finalu Lige šampiona, najbolji egipatski fudbaler stigao je sa reprezentacijom na Mundijal (gde je svojim golom i doveo) i završiće učešće u poslednjem kolu grupne faze.

Egipatski mediji u sredu pišu o sukobu najboljeg igrača "faraona" i tamošnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saveza, zbog kojeg Salah navodno odbija da igra u poslednjoj utakmici na Mundijalu protiv Saudijske Arabije.

Napadač se ovim povodom oglasio i na svom Twitter profilu, porukom da svi u egipatskoj reprezentaciji ostaju ujedinjeni i da nema sukoba. "Poštujemo jedni druge i odnosi su najbolji mogući", napisao je.

Ali mediji u Egiptu i dalje pišu da situacija ipak nije takva i da bi Salah mogao da se vrati kući i pre utakmice protiv Saudijske Arabije u Volgogradu (ponedeljak).

Navodno, Salah je ljut na savez zbog načina na koji su organizovali bazu reprezentacije i zamera čelnicima to što su pozvali grupu od oko 100 biznismena, poznatih ličnosti i umetnika, koji su dobili mesto u kampu ekipe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.