Salah i drugi Puškaši - Razlika je očigledna! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah i drugi "Puškaši" - Razlika je očigledna! (video)

Uporedite gol Mohameda Salaha sa onima koji su nagrađeni "Puškašom" u prethodnih devet godina. Da li primećujete razliku?

Razočarani su ljubitelji fudbala širom sveta odlukom da gol koji je Mohamed Salah postigao u duelu sa Evertonom prošle sezone ponese nagradu "Puškaš".

Već na prvo gledanje jasno je da smo tokom prošle sezone videli mnogo lepših golova, pa mnogi smatraju da je Salahu ovo utešna nagrada jer je "izvisio" za dva prestižnija priznanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Na društvenim mrežama mogu se naći kompilacije na kojima se vidi da su u prethodnih devet sezona daleko lepši golovi bili nagrađivani "Puškašom".

Pogledajte kako izgledaju golovi koji su nagrađeni od 2009. godine pa sami prosudite da li je Salahov u istom rangu.

Every Puskas goal since 2009. Just look at Salah's compared to the rest😭Ridiculous that FIFA allows fan voting on this type of thing pic.twitter.com/5gh0lP5A9h

— will ;/ 🔰 (@WiIlUnited) 24. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.