Šakota: Nestrpljivo smo čekali Stratosa

Izvor: RTS, 06.Feb.2020, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota: Nestrpljivo smo čekali Stratosa

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da je pobeda protiv Panatinaikosa veoma važna, posebno jer je ostvarena u teškom periodu jer ekipa ima zgusnut kalendar u ABA i Evroligi.
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Panatinaikos sa 78:73 i meču 23. kola >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrolige.
"Veoma važna pobeda za nas. Panatinaikos je poslednji meč igrao protiv Valensije. Ima jak tim, najjači skakački tim. Bilo je puno emocija nakon derbija, dali smo sve od sebe. Igrači su se vratili iz bolesti i povreda. Dolazimo iz ritma koji nema nikakve veze sa Evroligom. Na početku su svi brži od nas. Mi možemo mnogo stvari da predvidimo, ali pred meč dobijem informaciju da Kuzmić ne može da igra. Trebalo je okrenuti utakmicu i pobediti i ja bih se tu zadržao i čestitao momcima", rekao je Šakota.
On je istakao da je ključnu ulogu ima oporavljeni Stratos Perperoglu.
"Stratosa smo nestrpljivo čekali. Nisam želeo da ga rizikujemo u derbiju. On je igrač sa velikom ličnošću, možda ne u najboljim godinama, ali nam veoma znači", poručio je Šakota.
Zvezda za dva dana gostuje Himkiju, potom sledi duel u ABA ligi protiv Mornara u Baru, a potom završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Davidovac za B92 o pobedama nad Partizanom i PAO, Top 8 EL, Baru VIDEO

Izvor: B92, 06.Feb.2020

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac pričao je za B92 o značaju pobeda u "večitom derbiju" u ABA ligi i protiv Panatinaikosa u Evroligi...Tim Dragana Šakote nastavio je niz teških utakmica u gustom rasporedu i posle poraza od EFES-a vratio se na trijumfalni put posle Partizana (92:86) i "zelenih"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.