Saketi skratio spisak putnika za Mundobasket

Izvor: B92, 12.Jul.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saketi skratio spisak putnika za Mundobasket

Slektor košarkaške reprezentacije Italije Romeo Saketi skratio je spisak košarkaša za Svetsko prvenstvo u Kini, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra.

"Azuri" će igrati u grupi sa Srbijom, kao i Angolom i Filipina.

Saketi je odlučio da skrati spisak sa 24 na 19, a košarkašku koji su otpali su Akile Polonara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Davide Paskolo, Stefano Tonut, Dijego Flokadori i Davide Moreti.

Na spisku su ostali: Avudu Abas, Pjetro Aradori, Marko Belineli, Andrea Ćinćarini, Amadeo Dela Vale, Ariel Filoj, Daniel Heket, Luka Vitali, Mikele Vitali, Alesandro Đentile, Luiđi Datome, Amedeo Tesitori, Đampaolo Riči, Brajan Saketi, Rikardo Moraskini, Nikolo Meli, Danilo Galinari, Džef Bruks i Paolo Biliga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Saketi napravio rez: Najjači su ostali

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2019

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Romeo Saketi skratio je spisak kandidata za Mundobasket u Kini na 19 imena. Sa prvobitne liste otpala su petorica igrača, a to su: Ahil Polonara iz Dinamo Sasarija, tandem iz Trenta Davide Paskolo – Dijego Flakadori, Stefano Tonut iz šampionskog sastava...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.