Saigračima nije bilo teško da te žene odvedu u svoje sobe

Izvor: B92, 10.Apr.2020, 12:58

"Saigračima nije bilo teško da te žene odvedu u svoje sobe"

Nekadašnji nigerijski fudbaler Taribo Vest prisetio se Svetskog prvenstva 1998, na kojem je njegova selekcija stigla do osmine finala.

"Orlovi" su dotle došli preko grupe D, u kojoj su još bili Španija, Paragvaj i Bugarska, da bi u nokat fazi bili poraženi ubedljivo od Danske sa 4:1 u Parizu.

Vest kaže da ih je eliminacije koštala neozbiljnost pojedinih igrača.

"Čitao sam vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o igračima koji obilaze noćne klubove i voze limuzine tokom Svetskog prvenstva. O tome ne znam ništa. Ali ono što znam je da su neki igrači u naš kamp dovodili žene, to sam video. To su bile Afrikanke koje su došle da gledaju turnir i koje su volele našu ekipu zbog načina na koji smo igrali u grupnoj fazi. Tim igračima nije bilo teško da ih odvedu u svoju sobu", rekao je Vest.

Vest ističe da je to glavni razlog ispadanja sa turnira, kao i da je bio jako ljut na pojedine saigrače.

"Zbog toga protiv Danske nisu imali snage. Bili su umorni jer su veče pre meča bili sa tim ženama. Vikao sam na njih, bio sam jako ljut. Sve su to uradili jer su mislili da ćemo lako pobediti Dansku", dodao je Vest.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nekadašnji ljubimac ''Grobara'' otkrio tajnu dugu 22 godine! Sve je to zbog zaljubljenih Afrikanki?

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 12:18

Sve je otkrio...Reprezentacija Nigerije bila je pravi hit 1998. godine, posebno tokom prve faze tadašnjeg Svetskog prvenstva u Francuskoj...Selekcija za koju su nastupali Džej Džej Okoča, Taribo Vest, Babangida, Babajaro, Sandej Oliseh, Rašid Jekini, a koju je sa klupe vodio naš Bora Milutinović,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.