Saigrači brane Ronalda: Uskoro ćete ga moliti da prestane

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saigrači brane Ronalda: "Uskoro ćete ga moliti da prestane"

Italijanski reprezentativac i fudbaler Juventusa stao je u odbranu svog saigrača.

Kristijano Ronaldo je ovog leta napustio redove madridskog Reala i pojačao torinski Juventus.

Daleko je najplaćeniji igrač u Italiji sa primanjima od 31 milion evra godišnje, ali u prva tri kola nije uspeo da pronađe put do mreže rivala.

Uputio je 23 udarca ka golu protivnika, nije zatresao mrežu i jedini je igrač u "ligama petice" sa takvim učinkom.

Srećom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juve je upisao tri trijumfa, pa je pritisak na Portugalca daleko manji, ali je i dalje veoma prisutan.

Federiko Bernardeski je nedavno stao u odbranu svog kolege iz kluba, Italijan veruje da je pitanje vremena kada će Portugalac krenuti nemilice da rešeta protivničke mreže u dresu "Bjankonera".

"Kristijano? Imam to zadovoljstvo da treniram sa njim svaki dan i to je za mladog igrača kao što sam ja pravo bogatstvo.

Pokušavam da naučim od njega koliko god mogu. On je dodatna vrednost, perfekcionista. Normalna osoba van terena i veliki pozitivac u grupi.

Još uvek nije postigao pogodak? Uskoro ćete ga moliti da prestane
", jasan je Bernardeski.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.