Šahovski klub Priko iz Prijepolja novi član Prve lige

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šahovski klub Priko iz Prijepolja novi član Prve lige

Iako je prvenstvo u Drugoj šahovskoj ligi Srbije završeno još u oktobru, tek u ponedeljak je i zvanično Priko iz Prijepolja proglašen prvoligašem.

"Zbog jedne sporne partije u revanš meču finala plej-ofa protiv Ribnice, pitanje novog prvoligaša odlučeno je naknadno pa je tek sinoć, povodom završetka 36. prvenstva grada u šahu, našem klubu uručen pobednički pehar a članovima takmičarske ekipe zlatne medalje", rekao je agenciji Beta predsednik Šahovskog kluba Priko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Prijepolja Sreten Marušić.

Članovima novog prvoligaša pobednički pehar i medalje, u ime Šahovskog saveza Srbije uručila je Lidija Vučković, predsednica Šahovskog saveza Zlatiborskog okruga.

U ponedeljak je završeno i jedno od najneizvesnijih prvenstava grada u šahu. Titulu je odbranio Mersid Kahrović remijem u poslednjem kolu protiv najbližeg pratioca Marka Dumića. Kahrović je osvojio 10, a Dumić pola poena manje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.