Saga oko Ikardija se bliži kraju

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga oko Ikardija se bliži kraju

Fudbalski klub Inter prihvatio je ponudu Napolija za napadača Maura Ikardija, prenose italijanski mediji.

Naime, čelnici Napolitanaca su pristali da plate 65.000.000 evra "neroazurima" za transfer 26-godišnjeg Argentinca.

Ipak, sada je na potezu sam fudbaler, koji će u dogovoru sa svojom suprugom i agentom Vandom Narom odlučiti da li će karijeru nastaviti u Napoliju.

Spekulacije su dodatno podgrejali italijanski novinari, koji su videli Vandu na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostrvu Kapri blizu Napulja.

Uskoro bi ona trebala da se sastane sa Aurelijem de Laurentisom, predsednikom Napolija.

Da podsetimo, Juventus, koji je takođe bio zainteresovan za Ikardija, odustao je od njega, zbog visoke cene, ali i činjenice da je Paulo Dibala ostao u klubu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Inter prihvatio ponudu za Ikardija vrijednu 65 miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2019

Inter je prihvatio ponudu od 65 miliona evra za Maura Icardija (26), a sutra bi trebao biti ključni dan za transfer Argentinca, javljaju italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.