Sadik zainteresovao strane skaute igrom u derbiju

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 12:37

Sadik zainteresovao strane skaute igrom u derbiju

Fantastična partija napadača Partizana Umara Sadika u polufinalu Kupa protiv Crvene zvezde ponovo je "rasplamsala" interesovanje evropskih klubova za njegov transfer. Italijanski mediji prenose da je za Sadikov transfer zainteresovan čitav niz klubova.
Posle serije lošijih utakmica u drugom delu sezone, pre i posle prekida zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pandemije, Nigerijac je u Večitom derbiju imao jednu od ključnih uloga.

Umar Sadik je asistencijom do Bibrasa Natha praktično rešio pitanje drugog finaliste Kupa Srbije.
Kako piši italijanski mediji, sinoćnu utakmici pratio je veliki broj skauta inostranih klubova zainteresovanih za angažovanje Sadika u njigovim redovima.
Naveden je čitav niz klubova od Liona, Lila, Bajer Leverkuzena, Borusije Menhengladbah, Real Sosijedada i Valensije do Bešiktaša.
Kako se navodi za nekadašnjeg igrača Rome najviše interesovanja imaju Lion i Lil, učesnici Lige šampiona naredne sezone, a u igri je i Real Sosijedad.
Partizan je zimus aktivirao klauzulu i za 1,7 miliona evra otkupio Sadikov ugovor od Rome, a Uprava je potom odbila nekoliko izuzetno dobrih ponuda za napadača crno-belih.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.