Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 19:29

Sadik ponovo pogodio, imaće Savo šta da kaže rezervistima....

Crno-beli ubedljivo vodili, ali na kraju remizirali u prijateljskom susretu sa Lučancima – 2:2

Najbolji napadač tima Umar Sadik počeo je da pogađa u kontinuitetu, deluje da je Savo Milošević na dobrom putu da namesti startere za početak prvenstva, rezervisti će uskoro morati na popravni... Tako nekako izgleda kroki crtež Partizanove druge prijateljske provere protiv lučanske Mladosti. Srpski vicešampion je u prvom poluvremenu konstantno držao u matu rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Dragačeva, delovao razigrano i ofanzivno potentno, postigao dva gola, ali je u drugom poluvremenu pokvario utisak. Možda i očekivano, obzirom da su oba trenera izvršila veliki broj izmena. Na kraju je bilo 2:2, rezultat koji će predstavljati lepu injekciju samopouzdanja za tim Gorana Stanića.

Kratak pripremni period naterao je trenera crno-belih Savu Miloševića da već slaže kockice takmičarskog tima, onog koji bi trebalo da iznese teret početka sezone. Na gradskom stadionu u Užicu Milošević je čak i implementirao bonus pravilo, pa smo u startnoj postavi kluba iz Humske videli golmana Popovića i mladog Čolića. Partizan je, uzimajući u obzir da je u pitanju priremni period, delovao više nego pristojno u prvom poluvremenu. Bez Miletića, Sume i Lazara Markovića, crno-beli su apsolutni držali meč pod kontrolom. Šansa u prvoj postavi posebno je inspirisala nekadašnjeg člana Rada Aleksandra Lutovca, koji je kao desni bek bio kreator mnogih napada Partizana. Međutim, do gola crno-beli su stigli posle akcije sa suprtnog boka. Odlično je Partizan u 19. minutu odigrao presing na poslednju liniju Mladosti, Asano je oduzeo loptu i potom kao na tacni poslužio Umara Sadika za laku realizaciju.

Teško je Mladost dolazila do kontinuiranih napadača. Iako je bio u pitanju prijateljski duel, kao da smo gledali “rimejk” nekih ranijih izdanja Lučanaca protiv večitih rivala. Tim iz Dragačeva je duplim blokom i zgusnutom zonom pokušavao da limitira ofanzivni učinak tima Save Miloševića. Crno-beli su stalno bili blizu šesnesterca, i do drugog gola stigli pogotkom Natha iz penala.

Mogao je da bude zadovoljan Savo Milošević. Mnogo toga lepog je uradio Partizan. Utisak je pokvaren u drugom poluvremenu. Već u 46. minutu trener crno-belih je počeo sa izmenama. Šansu je od starta nastavka dobio tamnoputi Sise, momak na probnom radu u Humskoj. Želeo je Milošević da vidi da li Sumin drugar može da bude od pomoći u predstojećoj sezoni kao alternativa Nemanji Miletiću. Istakao se Sise sa nekoliko klizećih startova.

Međutim, Lučanci su bili mnogo otresitiji u nastavku. Linije Partizanovog tima nisu bile više tako zgusnute, što je Mladosti pogodovalo da ugrožava crno-bele iz kontri. Da će se igrati otvoreno do kraja, najavio je Krajišnik, momak koji je fudbalsku azbuku naučio u Humskoj. On je posle lepe kolektivne akcije Lučanaca uspeo da prevari Popovića...

Samoo 14 minuta kasnije Đorđe Babić je izjednačio rezultat na iznenađenje malobrojne publike u Užicu. Bio je to signal da crno-beli krenu u novu ofanzivu. Lepe pokušaje imali su Lazar Pavlović i Ivanović, ali promene rezultata nije bilo.

PARTIZAN - MLADOST 2:2 (2:0)

Stadion: Gradski u Užicu

/Sadik 19, Natho 42 pen – Krajišnik 58, Babić 72/

Partizan (4-2-3-1): Popović, Lutovac, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Čolić, Natho, Asano - Sadik. Igrali su još: Sise, Smiljanić, Vujačić, Brezančić, L. Pavlović, Jović, Ivanović, Arambašić, Štulić,.

Mladost: Samčević, Milošević, Satara, Mićević, Cvetković, Krajišnik, Ješić, Baha, Babić, Jovanović, Radivojević.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.