Izvor: Blic, 20.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada će me uvek čekati paklena odbrana

U prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa protiv Unikahe (92:65) postigao sam 33 poena, a od toga 31 za nešto više od deset minuta. Sećam se da sam na utakmici Srpske lige za 10 minuta jednom dao 29 poena, ali ovo mi je definitivno najbolje šutersko izdanje u karijeri.

Između 17. i 28. minuta, šutirao sam trojke 8-8 i time izjednačio klupski rekord, koji su držali Litvanac Saulius Štombergas i Hrvat Velimir Perasović. Šta da kažem? Siguran sam da će ubuduće na meni igrati paklenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbranu, pa eto prostora za moje saigrače.

Neću na silu pokušavati da dam 40 poena, moram da naglasim da je moj učinak proistekao iz odlične igre čitavog tima. Dobijao sam prave lopte, ne samo od bekova, nego i od krila i centara.

Važne utakmice uvek sam igrao dobro, počevši od Svetskog prvenstva 2002. u Indijanapolisu, kada sam u dresu reprezentacije imao zadatak da u finalnom meču čuvam Argentinca Manua Đinobilija u poslednjoj četvrtini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.