Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 21:38

Sad je stvarno gotovo: Vardar ostao bez gazde

Samsonenko digao sidro

Dugo su se lomila koplja, svaka najava odlaska je predstavljana kao blef. Da li je bio srca mekanog, pa nije mogao ranije da digne sidro, tek Sergej Samsonenko bi uvek na kraju ostajao uz Vardar.

E, sada je došao kraj. Ruski biznismen koji je 2014. godine postao glavni finansijer, odnosno nezvanični gazda fudbalskog i rukometnog kluba Vardar, zavrnuo je slavinu. Kako pišu makedonski mediji, Samsonenko je na neki sumnjiv način ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bez poslovne zgrade u Skoplju, što ga je teško pogodilo i rešio je da povuče svoja sredstva iz sporta.

Samsonenko je svoju odluku objavio na sajtu Vardara.

Bez obzira na našu posvećenost i trud, postoje teškoće u funkcionisanju pre svega finansijske prirode, koje osećam svakog dana već drugu godinu. U cilju očuvanja budućnosti Vardara, primoran sam da vratim klub gradu Skoplju. U isto vreme informišem javnost da sam preduzeo sve obaveze da otvorim prostor novim investitorima u klub“, rekao je Sergej Samsonenko.

Što se tiče rukometnog kluba Vardar, ruski milioner se povukao pre nekog vremena i nova uprava veliko radi na stvaranju tima za narednu sezonu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.