Šaćiri ima samopouzdanje, izmena je bila taktička

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2018, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šaćiri ima samopouzdanje, izmena je bila taktička"

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je u subotu na meču protiv Sautemptona izveo Džerdana Šaćirija na poluvremenu, a kazao je da nikada nije izveo iz igre igrača koji je bio toliko uticajan na terenu a da se ne radi o povredi.

Posle prvog starta za Liverpul dobre vesti stižu za Džerdana Šaćirija. Švajcarac će starotvati meč sa Čelsijem u engleskom Liga kupu, a njegov menadžer Jirgen Klop je još jednom govorio o razlozima za izmenu na subotnjoj utakmici sa Sautemptonom. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Tada je Džerdan izašao iz igre na poluvremenu iako je Liverpul vodio 3:0, izveo je fantastičan slobodan udarac koji je vodio do trećeg gola, a učestvovao je i u prvom golu na tom meču.

Mnogi su pričali da će ovo urušiti samopouzdanje nekadašnjeg igrača Stouka, Intera i Bajerna.

"Objasnio sam mu zašto sam ga izmenio i zato neće biti problema sa samopouzdanjem. Nije zbog njegovog nastupa i nisam zabrinut da će izgubiti samopouzdanje. On ga prirodno ima i igraće opet. Sve je dobro kada je on u pitanju", kazao je pred meč Liga kupa sa Čelsijem Jirgen Klop.

"Želeo sam da on igra između linija. Međutim promena sistema bez pravog treninga i bez dovoljno vremena za uvežbavanje dovela je do toga da se tim nije osećao prijatno. Defanzivno smo imali problema i to je otežavalo stvari. Izmena je bila taktička".

Liverpul u sredu od 20 i 45 dočekuje Čelsi na "Enfildu", a navijači "redsa" mogu da očekuju da na terenu vide Simona Minjolea, Natajnela Klajna, Danijela Staridža, a moguće konačno i Fabinja koji je iz Monaka došao za preko 40 miliona funti.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.