Sabelja: Zadovoljan sam napadačima u reprezentaciji

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Mar.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sabelja: Zadovoljan sam napadačima u reprezentaciji

Selektor reprezentacije Argentine Alehandro Sabelja rekao je da je zadovoljan napadačima na koje računa, što znači da prvotimac Juventusa Karlos Tevez ima male šanse da se nađe u sastavu za prvenstvo sveta.
(FOTO: AP)
Tevez, koji je ranije često imao konflikte sa selektorima, nije pozivan u nacionalni tim dvostrukog prvaka sveta otkako ga je preuzeo Sabelja 2011. godine.
Od napadača u selekciji „gaučosa” trenutno su u prvom planu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Lionel Mesi, Gonsalo Iguain, Serhio Aguero i Anhel Di Marija, međutim, oni nisu bili efikasni na prijateljskoj utakmici protiv Rumunije u sredu u Bukureštu (0:0).
Govoreći u jednom radio intervjuu u četvrtak uveče, Sabelja je naglasio da „ima puno poverenje u napadače koje ima”, prenosi AP.
Tevez, koji je za Argentinu igrao na poslednja dva svetska prvenstva, rekao je za italijansku televiziju pre nekoliko dana da njegova budućnost u nacionalnoj reprezentaciji zavisi „isključivo od Sabelje”.
Na predstojećem Mundijalu od 12. juna do 13. jula u Brazilu Argentina će igrati u F grupi sa Bosnom i Hercegovinom, Iranom i Nigerijom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sabelja: Zadovoljan sam napadačima u reprezentaciji

Izvor: Press, 07.Mar.2014

Tevez, koji je ranije često imao konflikte sa selektorima, nije pozivan u nacionalni tim dvostrukog prvaka sveta otkako ga je preuzeo Sabelja 2011. godine.. Od napadača u selekciji "gaučosa" trenutno su u prvom planu Lionel Mesi, Gonsalo Iguain, Serhio Aguero i Anhel Di Marija, međutim, oni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.