Sabaleta prelazi u Romu

Izvor: B92, 04.Jul.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sabaleta prelazi u Romu

Fudbaler Mančester sitija Pablo Sabaleta nalazi se na korak od prelaska u Romu, prenosi Korijere delo Sport.

Kako italijanski list navodi, Sabaleta je dogovorio detalje sa čelnicima Rome i uskoro će potpisati trogodišnji ugovor, po kome će zarađivati 2,5 miliona evra po sezoni.

Argentinski desni bek će u narednim danima obaviti i završne razgovore sa upravom Mančester Sitija kako bi bile otklonjene sve nedoumice.

Tokom karijere Sabaleta je nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za San Lorenco i Espanjol, pre nego što je 2008. stigao u Mančester siti.

Za ’Građane’ je do sada upisao 300 nastupa, postigao je devet golova i osvojio je dve titule u Premijer ligi, FA Kup, dva Liga Kupa i Komjuniti Šild.

Dres reprezentacije Argentine nosio je u 54 nastupa i osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2008. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sabaleta pred vratima Rome

Izvor: TV Arena Sport, 04.Jul.2016

Fudbaler Mančester sitija Pablo Sabaleta nalazi se na korak od prelaska u Romu...Kako italijanski list “Korijere delo sport” navodi, Sabaleta je dogovorio detalje sa čelnicima Rome i uskoro će potpisati trogodišnji ugovor, po kome će zarađivati 2,5 miliona eura po sezoni...Argentinski desni...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.