SVIĐA MI SE SERGEJ: Sara dala INTRIGANTNU izjavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 18:06

SVIĐA MI SE SERGEJ: Sara dala INTRIGANTNU izjavu

Prelepa glumica.

Rim je grad u kojem je podela na klupsku pripradnost izražena. Tako je prelepa italijanska voditeljka i glumica Sara Varone je svim srcem uz Lacio i to uvek ističe.

- Bila sam u Curva Nord, takođe u Tribuni, ali priznajem da već sedam godina nisam tamo. Tačnije, otkako mi se rodio sin. Osećam ja uzbuđenje i kada kod kuće gledam utakmice, ali na stadionu je drugačije", rekla je Sara.

#sundek #womancollection #sundekwoman #woman #bikinifitness >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #springsummer2018 #model #ss18

Објава коју дели Sara Varone (@varone_sara) дана 18. Мај 2018. у 9:26 PDT

Osvrnula se na vlasnika kluba Klaudija Lotita i igrače.

- Upoznala sam ga (misli na čelnika Lacija prim. aut.), meni je simpatičan i smatram da je dobra osoba. Što se tiče upravljana klubom, čini mi se da dobro radi. Što se tiče omiljenih igrača, u moj restoran, dok sam ga držala, su svojevremeno dolazili Imobile i Lulić. Stvarno su bili simpatični kao ljudi. Ćirko mi se sviđa i kao fudbaler, ali i Sergej Milinković Savić kog traži pola Evrope - intrigantno je prokomentarisala je Sara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kkao izgleda Polina, ćerka legendarnog hokejaša Vejna Greckog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.