SVI SU SE PITALI ŠTA JE LALATOVIĆ VIKAO: Sudija finala PROGOVORIO i sve OTKRIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 10:52

SVI SU SE PITALI ŠTA JE LALATOVIĆ VIKAO: Sudija finala PROGOVORIO i sve OTKRIO

"Ružne reči? Završio bi na tribinama..."

Srpski sudija Danilo Grujić govorio je za Sportski žurnal o nedavnom finalu Kupa u Nišu, u kom je Vojvodina posle penal drame savladala Partizan.

O samom finalu i kako se nosio sa temperamentnim Nenadom Lalatovićem, Grujić je rekao:Zajedno sa pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem, Grujić je sjajno vodio meč i nijednog trenutka nije ispustio "konce iz ruku."

Posle kiksa u Bergamu Lacio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mora da pobedi ako hoće da nastavi da se nada tituli. Kec je postavljen na 1,65. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Lacio – Fjorentina.

- Sve viđeno. Psihološki smo skenirali trenera Vojvodine, očekivane provokacije sa tribina. Prihvatili smo njegovo ponašanje, uz dozu strpljenja. Spremili smo se i reagovali u interesu utakmice. Nije upotrebio nijednu ružnu reč. Da je bilo tako, sigurno bi završio na tribinama.

Dotakao se Grujić i varnica u penal seriji.

- Sve sam jasno video od početka. Devetak je pogodio mrežu i provocirao navijače, predosetio sam problem. Krajičkom oka snimio sam rezervnog golmana Partizana Nemanju Stevanovića kako baca flašu vode na teren. Mahač Đurđević je držao situaciju pod kontrolom, potrčao je ka gužvi i odlično reagovao. Na sreću, brzo se završilo. Devetak je kažnjen žutim, a Stevanović crvenim kartonom.

Izdvojio je Grujić i dvojicu igrača koji su ga iznenadili ponašanjem.

- Na terenu, Natho. Iskusan, proveren fudbaler, nisam očekivao nervozu kod njega. I taj deo je ostao iza nas, nisam hteo da mu zadajem dodatni problem. Često smo pričali tokom utakmice. Rekao sam mu: 'Igraj, sve ostalo je moj posao.

- Onda tu je i Drinčić iz Vojvodine. Ljudina, profesionalac. Retka pojava u našem fudbalu. Nikada nijednu ružnu reč nisam čuo od Nikole, čak ni u finalu - jasan je Grujić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.