SVI SU OVO DANIMA ČEKALI! Oglasio se Mirotićev agent

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 13:11

SVI SU OVO DANIMA ČEKALI! Oglasio se Mirotićev agent

Večiti na čekanju!

Ne pamti se kada je interesovanje za jednog igrača na ovim prostorima bilo ovoliko, kao što je to slučaj sa slavnim Nikolom Mirotićem. Još uvek traje saga oko njegovog narednog kluba, stanja u Barseloni i potencijalnog prelaska u drugi klub.

Najzainteresovaniji za njegove usluge su Partizan i Crvena zvezda, međutim, moraće da sačekaju i strpe se još malo jer, prema rečima Mirotićevog agenta Igora Krespa, rođeni Podgoričanin još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije prelomio gde će nastaviti karijeru.

I neće sve dokle god bude pod ugovorom sa Barselonom.

– Mirotić je i dalje igrač Barselone, niko nam ništa pismeno nije saopštio. Potpuno smo otvoreni za razgovor i pregovore, ne žurimo sa postizanjem dogovora – rekao je Krespo za španski RAC.

Podsetio je da Mirotića ugovor vezuje još dve godine u trenutku dok se glasno priča da bi mogao da bude rasknut uz kompenzaciju Crnogorcu.

– Poslednju komunikaciju sa klubom imali smo 28. juna i pozvao sam ih da otkriju namere, ali su mi preneli da će me uskoro kontaktirati. Sve zavisi od Barselone.

Zanimljivo, izjavio je da još uvek nisu počeli pregovori sa zainteresovanim stranama.

Pogledajte kako izgleda teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.