SVECI BESNI NA SUDIJU: Rekao mi je da OD***EM i to dva puta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 09:14

SVECI BESNI NA SUDIJU: "Rekao mi je da OD***EM i to dva puta" (VIDEO)

Skandalozan rečnik holandskog arbitra.

Ekipa Mančester sitija plasirala se u finale Lige šampiona nakon što su po drugi put savladali PSŽ rezultatom 2:0. Jedno od pitanja koje tim Svetaca ima da postavi nakon poraza je hoće li biti kazne za glavnog arbitra ovog meča Bjerna Kujpersa. Igrači francuskog kluba su, naime, optužili holandskog arbitra da ih je psovao.

- Sudija mi je rekao da od*ebem i to dva puta. Za njih je to normalno, a ako ja njemu to kažem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je odmah deset utakmica suspenzije. Dosta pričam sa sudijama, ali nikada im ne kažem tako nešto - rekao je igrač PSŽ-a Marko Verati.

Istu optužbu izneo je i Ander Erera:

- Sudija je rekao Paredesu da od*ebe. Da sam ja to njemu rekao dobio bih četiti utakmice suspenzije - izjavio je Erera.

Ovo nije prvi put da sudija pravi pdređeni problem Parižanima. Pre dve godine, na meču PSŽ-a i Napolija, takođe u Ligi šampiona, u sukob sa pomenutim arbitrom ušao je i brazilski fudbaler Nejmar.

Ništa nam drugo ne preostaje do da sačekamo i vidimo hoće li UEFA reagovati na ove optužbe.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.