SVE ZAPALIO U DVE REČENICE: Nole se oglasio pred istorijsko finale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 17:08

SVE ZAPALIO U DVE REČENICE: Nole se oglasio pred istorijsko finale!

Sve je spremno za spektakl.

Prvi reket sveta Novak Đoković uspeo je da se plasira u finale Rolan Garosa nakon što je u epskom polufinalu savladao Kralja šljake, Španca Rafaela Nadala. Uz pregršt čestitiki poznatih ličnosti na društvenim mrežama gde su bivši teniseri ali i mnoge poznate ličnosti čestitali dvojici vrhunskih tenisera, oglasio se i sam Đoković koji je u svom stilu najavio sutrašnje finale.

Đoković je na društvenim mrežama u susret sutrašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finalu objavio fotografiju uz poruku:

- Još jedna bitka za pamćenje! Do sutra - napisao je Novak.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Upravo ovo finale na "Šatrijeu" za Novaka je od istorijske važnosti. Ukoliko srpski as stigne do trofeja, postaće prvi teniser u istoriji belog sporta koji na svakom gren slem turniru ima više od jedne titule.

Podsetimo, Đoković u nedelju igra finale Rolan Garosa protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Belgiju mnogi smatraju favoritom za osvajanje EURO 2020, a koliko je to realno možda vidimo već večeras (21.00) kada igraju sa Rusijom u Sankt Peterburgu. Kvota na Belgiju je 1,80, na Rusiju 4,70, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.