SVE SE ZNA: Čović OTKRIO kad se vraća Jović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE ZNA: Čović OTKRIO kad se vraća Jović (FOTO)

Crveno-beli žele triplu krunu.

Crvena zvezda je odbranila titulu u ABA ligi i obezbedila plasman u Evroligu, pre toga je osvojila i Kup Radivoja Koraća, a uskoro kreće u pohod na triplu krunu, drugu u istoriji. Crveno-beli su jedini put tri trofeja u jednoj sezoni osvojili 2015. godine, a imaju veliku šansu da ponove taj uspeh, jer su favoriti za srpsku titulu. Predsednik KK Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je navijačima lepu vest. Plejmejker Stefan Jović će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spreman da trenira maksimalnim intenzitetom za dvadesetak dana, što znači da će biti potpuno spreman za plej-of i završne borbe za srpsku krunu.

- Stefan će u narednih dvadesetak dana biti potpuno fit i spreman da normalno radi. Oporavak ide dobro posle Nemačke i intervencija koje je tamo imao. Mislim da će to biti u redu za tih 20 dana - izjavio je prvi čovek crveno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.