SVE JE STOPIRANO: Zvezda ostaje bez velikog pojačanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 09:23

SVE JE STOPIRANO: Zvezda ostaje bez velikog pojačanja (VIDEO)

Poznat i razlog.

FK Crvena zvezda igraće naredne sezone grupnu fazu Lige šampiona i to iziskuje značajno poboljšanje postojećeg igračkog kadra.

Za klub sa Marakane već su potpisali Piter Olanjika i Marko Stamenić, a proteklih meseci je dolazak Žan-Filipa Krasa napadača Sent Etjena bio veoma izvestan, ipak situacija se promenila.

Problem je nastao zbog novca. Naime, Kraso navodno smatra da bi od nekog drugog kluba iz liga petice mogao da dobije između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << milion i 1,2 miliona godišnje po sezoni, što Zvezda ne može da mu ponudi.

U trku se prema pisanju francuskih medija uključio Monpelje koji je spreman da usliši finansijske zahteve igrača iz Obale Slonovače.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.