SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKLE: UFC potvrdio DVA VELIKA MEČA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 15:38

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKLE: UFC potvrdio DVA VELIKA MEČA!

Sve je zakazano.

Mečevi između Islama Makaeva i Čarlsa Oliveire, odnosno Pola Koste i Kamzata Čimaeva zakazani su za 21. septembar - potvrdili su čelnici UFC-a.

Oliveira je svoj pojas izgubio upravo od Dagestanca, ali je sjajnom predstavom protiv Benila Dariuša uverio čelnike da mu pruže priliku za povratak pojasa. Ono što mu ne ide na ruku jeste činjenica da ide ponovo na gostujući teren.

Čimaev i Kosta već neko vreme imaju svojevrstan verbalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sukob putem društvenih mreža. Osim verbalnog dela, obojica su i elitni borci te će ovaj meč izazvati ogroman interes javnosti.

First fights official for #UFC294 and they are HUGE!

🎟️ Tickets on sale this week!

[ @InAbuDhabi | #InAbuDhabi | @VisitAbuDhabi ] pic.twitter.com/6w3HaO4ojN

— UFC (@ufc) July 20, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.