SVE JE JASNO: Đukić izabrao startnu postavu za meč protiv Plzenja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE JASNO: Đukić izabrao startnu postavu za meč protiv Plzenja (FOTO)

Utakmica se igra u četvrtak uveče.

Partizan u četvrtak uveče dočekuje Viktoriju iz Plzenja u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, a trener Miroslav Đukić nema mnogo dilema oko startne postave. Zbog povrede u timu neće biti novajlije Saše Zdjelara, koji bi bio starter da se nije povredio. Umesto njega, u prvih 11 će Marko JevtovićOgnjen Ožegović se oporavio od lakše povrede koja ga je mučila i odradio je poslednji trening, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će meč najverovatnije početi na klupi, jer nije spreman sto odsto.

Uz stasitog Leandrea Tavambu najbliži golmanu gostiju biće Đorđe Ivanović. Novajlija iz Spartaka će tako zvanični debi za Partizan imati u međunarodnoj utakmici, baš kao i Slobodan Urošević. Levi bek, koji je stigao u Partizan iz Napretka, zauzeće mesto uz levu aut liniju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.