SVE JE BILO GOTOVO VEĆ U PRVOJ RUNDI: Oliveira nokautirao Sekulića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 10:14

SVE JE BILO GOTOVO VEĆ U PRVOJ RUNDI: Oliveira nokautirao Sekulića (VIDEO)

Srpski borac poražen četvrti put u pet mečeva.

Na UFC spektaklu koji je sinoć održan u Novom Sadu, iskusni Aleks Oliveira savladao je tehinčkim nokautom u prvoj rundi srpskog borca Stefana Sekulića.

Sve se dogodilo nekih 70 sekundi pre kraja prve runde. Borci su bili u klinču kada je Oliveira uspeo da sruši Sekulića u jednom trenutku ''harai goshi'' rušenjem. Sekulić je ostao nepomično da leži, a Oliveira je zadao još jedan udarac, ali je ubrzo shvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne mora viđše da se trudi jer je njegov protivnik već bio savladan.

Judo throw KO for Cowboy Oliveira!! That's a new one...#TitanFC82 pic.twitter.com/ORct1qykp3

— UFC FIGHT PASS (@UFCFightPass) June 2, 2023

Sekuliću je ovo sedmi poraz, a četvrti u poslednjih pet mečeva. Uz to ima i 14 pobeda, ali je poslednji trijumf ostvario još u avgustu 20221.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.