SVAKA ČAST: Andrej Barna u polufinalu kraljevske discipline

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 12:59

SVAKA ČAST: Andrej Barna u polufinalu kraljevske discipline

Veliki uspeh srpskog plivača.

Srpski plivač Andrej Barna plasirao se u polufinale u disciplini 100 metara slobodnim stilom.

On je plivao u okviru svog vremena i ostvario rezultat od 48.30. To je bilo dovoljno za peto u okviru osme kvalifikacione grup, a ukupno 13. pozciiju, od 16 plivača koji su se plasirali u polufinale.

Sjajno je započeo Barna, bio drugi na okretu na 50 metara. Potom je ubrzao, predvodio sve plivače. Ipak, ponestalo je snage >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kraju, te je Barna padao sve niže i završio peti. Najbrži u njegovoj grupi bio je Australijanac Čalmers sa rezultatom 47.77.

Dinamo je na Kipar poneo lepu prednost od 2:0 iz Zagreba, ali ga danas (18.00) očekuje težak meč, po veoma sparnom vremenu, u kojem će tražiti plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvota na Omoniju je 3,60, na iks 3,35, a na Dinamo 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Omonija - Dinamo.

Polufinale je na programu u sredu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.