ŠVAJVARCI JEDNOGLASNI: Neko mora da KAZNI DŽAKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 16:32

ŠVAJVARCI JEDNOGLASNI: Neko mora da KAZNI DŽAKU!

Ni oni ne poštuju ovakve poteze...

Prošlo je nekoliko dana, Mundijal je uveliko nastavljrn, a i dalje se ne smiruju tenzije koje su nastale tokom odlučujućeg meča u okviru grupe G, u kom je Švajcarska savladala Srbiju sa 3:2 i obezbedila plasman dalje.

U centru pažnje je bio Granit Džaka, ali ne zbog dobrih poteza, već zbog svojih podmuklih provokacija.

Tokom čitavog meča je pretio našoj klupi, hvatao se za međunožje, ulazio u rasprave sa srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalerima, na kraju susreta je nosio i majicu sa natpisom „Jašari“, alaudirajući na nekadašnjeg teroristu i pripadnika OVK, ali je, prema očekivanju, ostao bez kazne od strane FIFE.

Ponašanje Džake nije ostalo neprimećeno ni u Švajcarskoj, pa je ugledni švajcarski list „Blik“ napravio anketu u kojoj se pokrenula rasprava da li bi Granti Džaka trebao da dobije kaznu od strane FIFE.

Začuđujuće, mišljenja su podeljena.

Neki brane svog naturalizovanog reprezentativca, neki su mišljenja da su obe strane pogrešile, ali je veliki broj njih osudio oveo provokacije.

- Navijam za Švajcarsku, ali zakon treba da bude isti za sve. Džaka treba da bude kažnjen takođe - glasio je samo jedan od komentara čitalaca „Blika“, na šta se nadovezao drugi:

- Tako je. Iskreno, neko mora da kazni Džaku, to je jedino fer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.