SVADBA, SVADBA: Mesi izabrao BAŠ TAJ datum, i to zbog Ronalda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVADBA, SVADBA: Mesi izabrao BAŠ TAJ datum, i to zbog Ronalda (FOTO)

Argentinac ima dva sina.

Lionel Mesi je zakazao svadbu i to na svoj 30. rođendan. Prema navodima medija u Argentini, zvezda nacionalnog tima i Barselone i njegova dugogodišnja životna saputnica Antonela Rokuzo kazaće "da" 24. juna ove godine. Navodi se da će ova svadba biti posebno velika, kao i da je pozvano oko 600 gostiju. Venčanje će biti obavljeno u crkvi u Rozariju, rodnom gradu Mesija.

Lionel Messi: Barcelona star to marry Antonella >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rocuzzo in star-studded ceremony attended by 600 people this summer https://t.co/OrIMLo0qfd

— UK Celebrity (@UKCelebrity) January 26, 2017

Lionel i Antonela imaju već dvoje dece, sinove Tijaga i Matea.

Inače, mediji spekulišu da li će Argentinac pozvati svog najvećeg rivala, Kristijana Ronalda, a teoretičari zavere tvrde da je Mesi pomenuti datum namerno izabrao. Tada će Ronaldo biti sa reprezentacijom na Kupu konfederacija i samim tim ne bi mogao da prisustvuje svadbi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.