SUTRA U KURIRU POKLON: Poster Orlića svetskih šampiona

Izvor: Kurir, 21.Jun.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA U KURIRU POKLON: Poster Orlića svetskih šampiona

Kurir vam sprema još jedno iznenađenje - pobedničke parole za doček zlatnih fudbalera

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije u subotu je postala šampion sveta, a najtiražnije srpske dnevne novine Kurir vam sutra poklanjaju poster najbolje ekipe na planeti.

Zlatnim "Orlićima" u ponedeljak u 20 časova biće priređen doček na balkonu skupštine grada Beograda, a Kurir je za sve vas pripremio još jedno iznenađenje.

Naime, na poleđini postera odštampane >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su pobedničke parole za doček naših fudbalera, koje su postale hit nakon istorijskog uspeha izabranika Veljka Paunovića na Novom Zelandu.

"Srbi, ludaci, sveta prvaci", "Neka pati kome smeta, Srbija je prvak sveta", "Sad si uz'o trofej, Paune", "Dajte Brazil da se igramo" i "Ja te volim, ja te volim, Srbijo" pokliči su koji će se sutra uveče oriti u čast naših zlatnih dečaka.

Dragi čitaoci, sutra Kurir u ruke i s posterom pred balkon. Dočekajmo šampione sveta kako im dolikuje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.