SUSPENDOVANA ČETIRI SRPSKA KLUBA: FIFA donela konačnu odluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 21:06

SUSPENDOVANA ČETIRI SRPSKA KLUBA: FIFA donela konačnu odluku!

Prelomili u Svetskoj kući fudbala.

Svetska kuća fudbala stavila je veto na registraciju novajlija u zimskom prelaznom roku za četiri kluba u Srbiji. Na osnovu odluka i dopisa FIFA suspendovani su prvoligaši Dinamo iz Vranja, Kolubara i Zemun i klub malog fudbala Ekonomac.

Zemunci su u najtežoj poziciji, poslednje dve sezone nisu u mogućnosti da angažuju nove fudbalere. Ni danas iz Gornje varoši nema najava da će situaciji biti bolja u aktuelnoj zimskoj transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pijaci.

Organi domaćeg saveza, po istom osnovu, suspendovali su Mačvu. Šabački superligaš, takođe, duguje novac prema pravosnažnim odlukama Arbitražnog suda FSS i ukoliko ne uzmiri zaostale obaveze, ili ne napravi reprogram sa zainteresovanim stranama, neće moći da registruje novajlije u zimskom prelaznom roku.

Podsetimo, prelazni rok u Srbiji traje do 5. februara.

Atletiko ređa samo pobede i prednost u odnosu na rivale raste. U takvoj situaciji, lider Primere favorit je večeras (21.30) na gostovanju Eibaru, a kvota na dvojku je vrlo lepa - 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Atletiko Madrid.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.