SUROVI PROFESIONALAC: Ivanović zna kako protiv bivšeg kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUROVI PROFESIONALAC: Ivanović zna kako protiv bivšeg kluba

Na programu je utakmica 12. kola.

Za nedelju je zakazan duel između Spartaka i Partizana, a igraće se u Kuli. Crno-beli, drugoplasrani na tabeli gostovaće Subotičanima koji su na pretposlednjem mestu sa osam bodova. Partizan ima tri puta više bodova, ali to ne sme da zavara crno-bele, tvrdi Đorđe Ivanović kome je baš Spartak poslednji klub pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana.

- Ekipu Spartaka odlično poznajem. Za njih imam reči hvale i igrački i privatno. Istina da se igrački kadar dosta promenio od kada sam ja otišao, kao i stručni štab, ali to ne umanjuje njihov kvalitet. Dobra su ekipa, igraju napadački fudbal, a trenutna situacija nije realna slika njihovog kvaliteta, jer su se dosta istrošili u Evropi, psihički, fizički i emotivno. Imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu i od svakog preti opasnost. Ako budem igrao, daću sve od sebe da moja ekipa pobedi i ako bi se desilo da dam gol bio bih srećan. Čujem se sa Ostojićem svakodnevno i sa još nekoliko igrača, ali drugarstvo van terena, na terenu rivalstvo - kazao je Ivanović.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije biće odigrana u nedelju, a počeće u 13 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.