SUPERLIGA: Nova pobeda za šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Nova pobeda za šampiona

Odigrana utakmica 6. kola.

Odbojkaši Vojvodine NS Seme upisali su novu pobedu u Superligi Srbije. Novosađani su kao domaćini pobedili Mladi radnik i to sa 3:0 (25:15, 25:17, 25:15).

U nešto izmenjenoj postavi (Todorović, Viecki, Mehić, Perić, Kovačević, Radević i libero Škundrić) Vojvodina je dobro otvorila meč. Na startu je napravila osetnu prednost, diktirala ritam tokom cela prvog seta i ubedljivo ga rešila u svoju korist. U nastavku su gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli da održe rezultatsku neizvesnost u prvom delu, ali već na tehničkom tajm-autu imao je srpski šampion opet značajnu prednost. Bili su Novosađani sigurni u svim elementima, igrali su konkretno, taktički dobro, što im je donelo mirnu završnicu i vođstvo od 2:0.

Nastavio je domaćin ozbiljno i u trećem periodu, ne dajući rivalu ni gram nade. Požarevljani jednostavno nisu imali rešenje za raspoložene crveno-bele. Na sredini seta servisom je Pavle Perić najavio kraj meča i nije Vojvodini mnogo trebalo da stavi tačku na ovaj duel i uzme nova tri boda. Šansu su u završnici dobili i Rudić i Negić.

Trenutno, Vojvodina ima učinak 4-1, a Mladi radnik 2-4. Zvezda je prva sa 5-1.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.