Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Mega sigurna protiv Borca, plej-of sve bliže

Košarkaši Mega Leksa su na svom terenu ostvarili važnu pobedu nad diretnim konkurentom u borbi za četvrtu poziciju, ekipom Borca rezultatom 84:70.

Ekipa Dejana Milojevića odigrala je vrlo sigurno, kontrolišući rezultat od početka do kraja utakmice.
Čačani su uspevali da kakav takav priključak održavaju sve do sredine treće četvrtine ali tada je domaćin dodao gas i do kraja ostvario vrlo ubedljivu pobedu.
Najefikasniji u ekipi Mege bio je Alfa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kaba sa 23 poena (6/7 za dva, 3/4 za tri) i čak 16 skokova, Sava Lešić dodao je 14 poena, dok su Nikola Rebić i Jovan Novak dodali 11 odnosno 10 poena.
Kod Borca po 12 poena postigli su Milovanović i Todorovoć, dok je Marinović upisao poen manje.
Nakon devet odigranih kola Mega Leks ima skor od pet pobeda i četiri poraza, dok je Borac ostao na skoru od tri pobede.
The post SUPERLIGA: Mega sigurna protiv Borca, plej-of sve bliže appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kabina dominacija za Megin korak ka jadranskoj bonaci

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2017

Tim iz Sremske Mitrovice predvođen veoma raspoloženim Francuzom savladao Borac i preuzeo četvrto mesto MOZZART Superlige..Mega Leks je na svom terenu u Sremskoj Mitrovici zabeležio očekivanu, petu pobedu u devetom kolu MOZZART Superlige. Pobeđen je Borac iz Čačka rezultatom 84:70 (44:33)..Tim...

Nastavak na MozzartSport.com...

SL: Kaba predvodio Megu do pete pobede

Izvor: B92, 19.Maj.2017

Ekipa Mega Leksa pobedila je u Sremskoj Mitrovici Borac iz Čačka u poslednjoj utakmici devetog kola Superlige Srbije " 84:70 (23:17, 23:19, 18:15, 20:19). Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Alfa Kaba sa 23 poena, dok je Sava Lešić dodao 14, a Nikola Rebić je postigao 11.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.